Kuipers Tekenbureau:

bijzondere ontwerpen & advies op maat

 Kuipers Tekenbureau is jouw bouwkundig tekenbureau uit Hengelo. Gepassioneerd in het leveren van hoogwaardige bouwkundige tekeningen en diensten aan klanten in de bouwsector. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak streeft Kuipers er naar om aan jouw behoeften en specificaties te voldoen. En zelfs jouw verwachtingen te overtreffen.

Kuipers' missie

Onze missie met Kuipers Tekenbureau is duidelijk: nauwkeurige, op maat gemaakte en hoogwaardige bouwkundige tekeningen te leveren, die voldoen aan de hoogste standaarden, binnen een snelle aanlevertijd. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en hen te ondersteunen bij het succesvol en efficiënt realiseren van duurzame en betaalbare bouwprojecten. We streven naar een tijdige oplevering binnen het afgesproken budget, terwijl we een naadloze samenwerking en efficiëntie waarborgen.

Onze expertise

Kuipers Tekenbureau biedt een breed scala aan bouwkundige teken- en ontwerpdiensten. Of het nu gaat om jouw verbouw- of nieuwbouwtekeningen, werktekeningen of 3D-visualisaties. We hebben de expertise om aan al jouw behoeften te voldoen. Daarnaast bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals constructieberekeningen, vergunningsaanvragen en het adviseren bij het selecteren van de juiste aannemer. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Waarom Kuipers Tekenbureau?

Kuipers Tekenbureau onderscheidt zich van andere bouwkundige tekenbureaus door de unieke combinatie van expertise, klantgerichtheid en innovatie. Onze unieke verkooppropositie ligt in het leveren hoogwaardige tekeningen. We hebben uitstekend oog voor detail, en streven tegelijkertijd naar efficiëntie en het naleven van strakke deadlines. Ook investeren we in moderne technologieën en werkwijzen om jou de meest geavanceerde oplossingen te bieden. 

Kuipers' projecten en referenties

Met trots hebben we gewerkt aan diverse projecten, variërend van het opstellen van NEN2580-rapporten met bijbehorende plattegronden, het maken van vluchtplattegronden en verhuurplattegronden tot het ontwerpen van verbouwingen en het leveren van 3D-visualisaties voor onze klanten. Daarnaast hebben we omgevingsvergunningen aangevraagd en verschillende constructieberekeningen geleverd. We behandellen elk project met zorg en toewijding om ervoor te zorgen dat het aan jouw specifieke eisen en visie voldoet.

 Je vindt een sectie met klantbeoordelingen onderaan deze pagina. Hier lees je wat voorgaande klanten over Kuipers Tekenbureau te zeggen hebben. We geloven dat dit een weerspiegeling is van onze toewijding aan kwaliteit en diensten. 

We nodigen je uit om onze opgeleverde projecten te bekijken om een beter beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Reviews.

Arno Hofmeijer
Arno Hofmeijer
14 Juni 2023
Steven heeft de plannen voor een uitbouw van onze woning in een 3D-model gevisualiseerd. Het model heeft een hoog realiteitsgehalte, gewenste wijzigingen in vorm, materialen en kleur zijn telkens snel verwerkt en hebben ons erg geholpen bij het verfijnen van het ontwerp. Voor de werkvoorbereiding en uitvoering heeft Steven de detailtekeningen gemaakt. Door zijn gedegen technische achtergrond en zijn open en vriendelijke persoonlijkheid is het fijn om met hem samen te werken.
Deron Kroeze
Deron Kroeze
6 April 2023
Communicatie was zeer fijn.
Roy ter Laak
Roy ter Laak
1 Maart 2023
Prettige ervaring gehad bij het ontwerpen van een garage bij een jaren dertig woning. Goed en constructief overleg en gezamenlijk tot een mooi ontwerp gekomen.
M.H. van Benthem
M.H. van Benthem
30 November 2022
Steven Kuipers heeft bij ons als werkvoorbereider gewerkt. Wij hebben Steven ervaren als een fijne persoonlijkheid, waarmee goed te overleggen is, en een zeer goede (bouw)kundige tekenaar. Wij kunnen Kuipers Tekenbureau absoluut aanbevelen namens van Benthem's Aannemingsbedrijf B.V. Deurningen-Oldenzaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze aanpak

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom luisteren we goed naar jouw behoeften en wensen, en communiceren we regelmatig en transparant. Hierdoor creëren we een open band en betrekken we je actief in het proces. Onze focus ligt op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwaliteit, met als doel jouw verwachtingen te overtreffen. Voor meer gedetailleerde informatie over onze werkwijze, bezoek de pagina ‘Kuipers’ Werkwijze’.

Kuipers' erkenning en certificeringen

We zijn trots op de professionele erkenning en de voortdurende ontwikkeling. We hebben verschillende certificaten behaald op het gebied van AutoCAD, Revit, BIM, IFC, VMRG kwaliteitseisen en 3D-rendering. Deze certificeringen onderstrepen onze toewijding aan het gebruik van geavanceerde technologieën en geven jou het vertrouwen dat je werkt met een gekwalificeerd en deskundig bedrijf

We staan graag voor je klaar.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bouwkundig tekenbureau dat hoogwaardige diensten levert en jouw tevredenheid voorop stelt, dan ben je bij Kuipers Tekenbureau aan het juiste adres. We staan graag klaar om jouw projecten tot leven te brengen. Neem gerust contact op om jouw behoeften te bespreken, referenties op te vragen of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

We kijken er naar uit om met jou samen te werken en jouw visie werkelijkheid te laten worden.